Minőségpolitika

A Tech-Medical Hungary Kft célja, hogy tevékenységi körében partnereinek igényeit minél teljesebb mértékben, megfelelő gyorsasággal, a minőség folyamatos ellenőrzése mellett elégítse ki.

Tech-Medical Hungary Kft. főbb célkitűzései

A Megrendelői elégedettség fenntartása

Amit a megrendelések minőségi teljesítésével, pontos határidőre, megállapodás szerinti áron végzett szolgáltatás révén érünk el.

Felelősségtudatos, minőségi munkavégzés

A megrendelőink elégedettségét csak jó minőségű szolgáltatásokkal lehet elérni. A Tech-Medical Hungary Kft. vezetősége a jó munkahelyi légkör kialakításával, a minőségi munkavégzés iránti elkötelezettségével elősegíti, hogy a munkatársak azonosulni tudjanak a minőségteljesítéssel, valamint a rendszerben működő folyamatok fejlesztésével.

Orvostechnológiai és egészségügyi műszer, bútor, gázeszköz kereskedelme, tervezése, gyártása, karbantartása és orvostechnológiai tanácsadás

Előírásoknak megfelelő végzés

A Tech-Medical Hungary Kft. arra törekszik, hogy ügyfelei számára kiemelt minőségi szolgáltató legyen. A cél érdekében tevékenységünket a mindenkor érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük és a szükséges erőforrásokat biztosítsuk. A dolgozók képzését szervezett és ismétlődő oktatásokkal biztosítjuk.

Hatékonyan működő, tanúsított minőségirányítási rendszer kialakítása

Vezetőségünk elkötelezett az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő, dokumentált, szabályozásokban rögzített, belső és külső auditokkal a folyamatos fejlesztés céljából rendszeresen felülvizsgált minőségirányítási rendszer fenntartása mellett.

PageLines