Mechanikus és elektromos javítási, karbantartási munkálatok

Tech-Medical Hungary Kft.

Szolgáltatásaink keretén belül vállaljuk a különböző műtőasztalok, műtőszékek és -asztalok, kórházi ágyak alkatrészeinek javítását, hidraulikus szerkezetek javítását és felújítását és egyedi tervezését márkától és típustól függetlenül (kórházi ágyak, műtőasztalok, Sonnenburg asztalok, műtőszékek, stb.).

Olaj- és tömítéscserét, szerkezet felújítást, alkatrész beszerzést és szükség esetén egyedi gyártást, egyedi méretű tömlők gyártását és beszerzését is vállaljuk, illetve útváltó szelepek felújítását, alkatrész cseréjét, tisztítását is elvégezzük.

Emellett a gázrugós szerkezetek javítását és felújítását és cseréjét is elvégezzük márkától és típustól függetlenül: kórházi ágyak, műtőasztalok, műtőszékek, egyéb szerkezet gázrugói, egyedi méretezés alapján gyártás, tartozékokkal együtt standard, rugózóan- és keményen blokkolható, bukócsöves, tartó, rozsdamentes, járműipari, stb. gázrugókhoz egyedi végek gyártása és beszerzése.

Műtő- és vizsgálólámpák helyszíni szerelését (márka független) oldalfali vagy mennyezeti rögzítéssel, terhelési próbáját és jegyzőkönyvezés elvégzését, egyedi tartószerkezetek tervezését, gyártását és szerelését is vállaljuk. Illetve Műtő- és vizsgálólámpák lámpafej / lámpakar egységének felújítását és javítását, lámpakarok szabályozását, állítását vagy esetleges komplett (márka független) cseréjét, lámpafej egységek cseréjét, javítását, izzócseréjét, LED panelek cseréjét, fényerősség bemérését, és fókuszpont állítását is elvégezzük. Elektromos kiegészítők forgalmazásával (elektromos aktuátorok, távvezérlők, kábelek, vezérlők, akkumulátorok, CPR karok és egyéb kiegészítők emelő oszlopok és egyéb lineáris eszközök) is foglalkozunk.

Kórházi gázeszközök forgalmazását, javítását, felújítását, illetve egyedi alkatrész gyártását is vállaljuk, legyen szó palack nyomáscsökkentőkről, OXIGÉN terápiáról, kórházi oxigénterápiáról vagy kórházi eszközökről.

PageLines