AQUABUDDY ágyzuhany

AQUABUDDY S.r.l.

Az olasz Aquabuddy a Pol-Group hálózatának induló vállalkozása. Egyik legfőbb célkitűzése a mozgásképtelen illetve mozgásukban korlátozott személyek életkörülményeinek növelése.

E célt szem előtt tartva alkották meg az Aquabuddy-Pro-t, az első olyan készüléket, mely professzionális felhasználást tesz lehetővé a kórházak, ápoló intézmények és egyéb betegápolási területek számára. Legnagyobb előnye, hogy a beteg mosdatása semmilyen fizikai és pszichikai megerőltetéssel nem jár; a művelet néhány perc alatt, a beteg ágyában hajtható végre.

A szivaccsal és nedves törlőkendővel végzett mosdatás nem nyújt megfelelő higiéniai feltételeket, éppen ellenkezőleg, a baktériumállomány szaporodását és a húgyúti fertőzések kockázatának növelését segíti elő!

Az Aquabuddy készülékek megfelelő higiéniai feltételeket biztosítva, a beteg ágyában teszik lehetővé a zuhanyzást. Az Aquabuddy-Home, mely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Pro modell, az első olyan hordozható csúcstechnológiás készülék, mely a beteg ágyába hozza el a zuhanyzás élményét.

PageLines