Saját gyártású termékeink

Saját gyártású termékekeink tervezése és kivitelezése során a magas minőséget, a professzionalitást, az egyediséget és a biztonságot tartjuk szem előtt annak érdekében, hogy Vásárlóink, Partnereink számára minőségi, megbízható és biztonságos berendezéseket tudjunk nyújtani. Egyik legfőbb törekvésünk a vevői igényekhez való teljes mértékű alkalmazkodás. Saját gyártó bázisunknak köszönhetően e törekvések megvalósítása szakszerűen és gördülékenyen zajlik.

Vizsgáló- és kezelőasztalok

Vizsgálóasztalainknak számos változata érhető el; a belgyógyászati vizsgálóasztalokon át a nőgyógyászati-, proktológiai vizsgálóasztalokig számos változatot tudunk biztosítani Vevőink számára.

Tovább a termékekre

Mobíliák

Egészségügyi mobíliáink kézenfekvő megoldást nyújtanak a betegszállításhoz és a különféle mobil tárolási lehetőségekhez.

Tovább a termékekre

Tároló eszközök

Tároló bútoraink között megtalálhatóak a fém üvegszekrények, illetve a laminált fa üvegszekrények, a bilaminált bútorlapból készült kartonozó szekrények, illetve a rozsdamentes polcos szekrények.

Tovább a termékekre

Bútorzat

Gyerek- és csecsemő bútoraink között megtalálhatóak a kerekes és kerék nélküli pólyázó asztalok, a pólyázó szekrények és a gyerekágyak.

Tovább a termékekre

Kiegészítő felszerelések

Kiegészítő felszereléseink közé tartoznak az 1, 2 és 3 lépcsős rozsdamentes vagy porfestett fellépőink, és különböző paravánjaink paravánjaink.

Tovább a termékekre

TMH-med kocsi család

A TMH-med kocsi termékcsaládba tartoznak az alumínium-, illetve ABS fiókos-, fiókos-polcos tároló és szállító kocsik (többféle polcos kivitelben), a gyógyszerszállító kocsik, a műszerkocsik, illetve a lázlap és kórlaptároló kocsik.

Tovább a termékekre

Med-Trolley betegtranszport

Med-Trolley termékcsaládunk a kórházon belüli mozgásképtelen, illetve mozgásukban korlátozott ülőbetegek szállítását teszi lehetővé.

Tovább a termékekre

Mobil nővér

---

Tovább a termékekre

NTS újszülött kocsik

Az NTS rendszer olyan megoldást kínál az egészségügyi intézményeknek, amely lehetővé teszi a csecsemők biztonságos, kényelmes és megfelelő higiéniai körülmények között történő szállítását.

Tovább a termékekre

Tech-Medical matracvédő huzatok

Egészségügyi matracvédő huzataink kifejezetten kórházi felhasználásra gyártott műbőrből készülnek.

Tovább a termékekre

Egyedi gyártás a vevő igényi szerint

Munkánk során arra törekszünk, hogy Vevőink egyedi igényeit is száz százalékban ki tudjuk elégíteni.

Tovább a termékekre

Rozsdamentes eszközök gyártása

Széleskörű rozsdamentes eszköz kínálatunkban megtalálhatóak a szennyesledobók, ágyazókocsik, sterilizáló kocsik, szekrények, műtő előkészítők (bemosakodók, cipő/papucs tárolók, öltözőszekrények), steril szállító szekrények és műtős eszközök (sterilizáló kádak, fellépők, infúziós állványok, műszertartó tálak).

Tovább a termékekre
PageLines