Kereskedelmi képviseletek

Számos neves európai és nemzetközi orvostechnikai gyártó céget képviselünk Magyarország területén. Ezek közül legfontosabb Partnereink a BenQ Medical Technologies, a General Meditech Inc., a Jörg&Sohn GmbH, a Qingdao Kingon Medical Science and Technology C., Ltd., a GCE és az ECONOS Environmental Technologies.

BenQ Medical Technology Corporation

A BenQ magas minőségű manuális illetve elektro-hidraulikus műtőasztalai, halogén és LED műtőlámpái felhasználóbarát és könnyen elérhető megoldást nyújtanak a kórházak számára.

Tovább a képviseletre

AQUABUDDY S.r.l.

Az Aquabuddy készülékek megfelelő higiéniai feltételeket biztosítva, a beteg ágyában teszik lehetővé a zuhanyzást. Az Aquabuddy-Home, mely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Pro modell, az első olyan hordozható csúcstechnológiás készülék, mely a beteg ágyába hozza el a zuhanyzás élményét.

Tovább a képviseletre

General Meditech Inc.

A General Meditech Inc. egy 2003-ban alakult kínai vállalat, melynek fő profilja a multi-paraméteres betegőrző monitorok, EKG-k, magzatmonitorok fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

Tovább a képviseletre

Jörg & Sohn GmbH

A Jörg & Sohn egy 1926-ban, Coburg városában (Németország, Bajorország) alapított családi vállalkozás, amely a fogászati és orvosi szektor számára kínál megfelelő megoldásokat.

Tovább a képviseletre

Qingdao Kingon Medical Science and Technology Co., Ltd.

A Kingon egy 2017-ben alakult kínai vállalat, amely a hordozható oxigén koncentrátorok kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Tovább a képviseletre

GCE

A GCE kezdetei a 20. század elejéig nyúlnak vissza, maga a vállalat 1987-ben alakult, két vezető, ipari gázzal és gáz berendezésekkel foglalkozó cég összeolvasztásával.

Tovább a képviseletre

e-Throne elektromos kerekesszékek

Az összecsukható, elektromos e-Throne kerekesszékek ideális megoldást nyújtanak a mozgásukban korlátozott személyek számára.

Tovább a képviseletre

ORDISI vizsgálólámpák

Az ORDISI egy 1959-ben alapított spanyol vállalat, amely elektromos gyógyászati eszközök gyártásával foglalkozik.

Tovább a képviseletre

INOGEN oxigén-koncentrátorok

Az INOGEN egy 2001-ben alakult vállalat, amelynek legfőbb célja az oxigén terápiára szorult személyek segítése.

Tovább a képviseletre

ECONOS Environmental Technology

Az olaszországi ECONOS hulladéksterilizáló berendezések gyártásával foglalkozik.

Tovább a képviseletre

Használt- felújított orvosi műszerek

A használt-felújított orvosi műszereink között az alábbi eszközcsoportok szerepelnek: altatógépek, autoklávok, perfúzorok, endoszkópos eszközök, magas frekvenciájú sebészeti vágó készülékek, monitorok, mikroszkópok, vizsgáló-és műtőlámpák, műtőasztalok.

Tovább a képviseletre
PageLines