BenQ műtőasztalok és műtőlámpák

BenQ Medical Technology Corporation

A tajvani BenQ műtőasztalokat és műtőlámpákat gyártó orvosi ágazatának számára az 1989-es év hozta meg az áttörést, akkor már a helyi és nemzetközi piac egyik fontos szereplőjévé nőtte ki magát.

1998-ban több orvosi eszközöket gyártó cég egyesüléséből létrejött a Trident Medical, melynek a BenQ Med. Tech. is része lett. A Trident egyesületének fő célja a professzionális orvosi eszözök; műtőasztalok és műtőlámpák gyártása volt.

A 2000-es években a cég termékeit több mint 50 országban forgalmazták, termékeik rengeteg díjat és nemzetközi szabványt tudhatnak magukénak úgy, mint GMP, ISO9001, ISO13485, CE, ETL.

2002-től a termékeik fokozatosan megjelennek a feltörekvő országok piacain is. 2010-ben a Trident csatlakozott a BenQ csoporthoz, 2011-től pedig a Trident medical Corporation hivatalosan is BenQ Medical Technology Corporation-re változtatta a nevét.

A BenQ Medical Technology víziója a folyamatos kutatómunka és fejlesztések elvégzése, illetve a csúcstechnológiák alkalmazása a minőségi orvosi felszerelések megalkotásában. A BenQ magas minőségű manuális illetve elektro-hidraulikus műtőasztalai, halogén és LED műtőlámpái felhasználóbarát és könnyen elérhető megoldást nyújtanak a kórházak számára.

PageLines