A Tech-Medical Hungary Kft. orvosi bútorokat, mobiliákat és orvostechnikai eszközöket gyártó és forgalmazó magyar vállalat, amely sok éves múltra tekint vissza a kórházi- és egyéb orvosi bútorok gyártása terén.

Víziónk az egyediség, éppen ezért termékeink tervezésénél, kivitelezésénél és gyártásánál is ezt tartjuk szem előtt, illetve arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk Partnereink, Vásárlóink számára. Saját gyártó bázisunknak köszönhetően ezt száz százalékosan igyekszünk véghez vinni.

Nem csak egyedi készítésű orvostechnikai eszközöket, hanem különféle szervizelési, javítási szolgáltatásokat is nyújtunk Partnereink számára, így biztosítva az általunk gyártott és forgalmazott berendezések, eszközök magas minőségét és hibátlan működését.

Hatvanban lévő székhelyünk és telephelyünk a fővárostól csupán 60 km-re található, a település kedvező elhelyezkedésének köszönhetően az ország bármely pontjára képesek vagyunk szállítani.

Célunk egy modern, beteg központú, magas színvonalú, zökkenőmentesen működő egészségügy megteremtése, ahol a betegek kényelme és teljes körű, professzionális ellátása jelenti az elsődleges prioritást, amely úgy hisszük, a megfelelő eszközök és berendezések nélkül nem lehetséges.

Saját gyártású termékeink, szolgáltatásaink, forgalmazott termékek

Az alábbi linkekekre kattintva, az adott menüpontok alatt kategorizálva találhatóak meg milyen termékeket gyártunk, milyen szolgáltatásokat nyújtunk, illetve mely kereskedelmi képviseletek termékeit, műszereit forgalmazzuk.

Saját gyártású termékek

Vizsgáló- és kezelőasztalok; Mobíliák; Tároló eszközök; Bútorzat; Kiegészítő felszerelések; TMH-med kocsi család; Med-Trolley betegtranszport; Mobil nővér; NTS újszülőtt kocsik; stb.

Tovább a termékekre

Szolgáltatások

Mechanikus és elektromos betegágyak javítása, felújítása; Kórházi kerekek és görgök értékesítése és szervize; Hidraulikus rendszerek javítása, karbantartása; Fémforgácsolás és egyedi alkatrész gyártás; stb.

Tovább a szolgáltatásokra

Forgalmazott termékek

BenQ Medical elektro-hidraulikus műtőasztalok, halogén és LED műtőlámpák; Aquabuddy Home és Pro ágyzuhanyok; Jörg & Sohn fogászati és orvosi székek; Kingon hordozható oxigén koncentrátorok; stb.

Tovább a kereskedelmi képviseletekre

Szervizeléssel kapcsolatos igényét már online is bejelentheti

Kényelmesen és gyorsan bejelentheti szerviz igényét, csupán egy űrlapot kell kitölteni és elküldeni. Kollégáink az üzenet feldolgozását követően a megadott elérhetőségeken felveszik a kapcsolatot Önnel. Szerviz bejelentéses űrlapunk az alábbi linken érhető el.

Szerviz bejelentő
PageLines